PREPUSTITE SE UŽITCIMA...

Hotel Square ima 30 smještajnih jedinica vrhunskog dizajna i komfora, 21 sobu i 9 apartmana.

Moderan i elegantan enterijer dizajniran je sa željom da vaš smeštaj učini opuštenim, prozračnim, udobnim i prostranim.

SMJEŠTAJ

Superior dvokrevetna

Vaš izbor je Superior dvokrevetna soba sa pogledom na more. Veličina sobe je 28m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatno parkiralište.

SUPERIOR APARTMANT

Vaš izbor je Superior apartman s pogledom na planine. Veličina apartmana je 42m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatan parking.

DELUXE SUITE

Vaš izbor je Deluxe apartman s pogledom na planine. Veličina apartmana je 42m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatan parking.

DELUXE DOUBLE ROOM

Vaš izbor je Deluxe dvokrevetna soba sa pogledom na more. Veličina sobe je 35m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatno parkiralište.

STANDARD DOUBLE ROOM

Vaš izbor je Superior dvokrevetna soba sa pogledom na more. Veličina sobe je 24m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatno parkiralište.