Uživajte u luksuzu 5 zvezdica u srcu Budve

REZERVIŠITE

O NAMA

Ovaj porodični hotel odiše prijatnom atmosferom, pokazujući svoj elegantan stil i visok kvalitet na svakom koraku. Jedinstvena spoljašnjost i luksuzni enterijer posebno su dizajnirani tako da vaš boravak u hotelu Square može biti povezan sa osećajem mira, harmonije i povezanosti sa prelepom prirodom koja vas okružuje

SMJEŠTAJ

Superior dvokrevetna

Vaš izbor je Superior dvokrevetna soba sa pogledom na more. Veličina sobe je 28m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatno parkiralište.

SUPERIOR APARTMANT

Vaš izbor je Superior apartman s pogledom na planine. Veličina apartmana je 42m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatan parking.

Deluxe suite

Vaš izbor je Deluxe apartman s pogledom na planine. Veličina apartmana je 42m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatan parking.

Deluxe double room

Vaš izbor je Superior dvokrevetna soba sa pogledom na more. Veličina sobe je 35m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatno parkiralište.

Standard Double room

Vaš izbor je Superior dvokrevetna soba sa pogledom na more. Veličina sobe je 24m2, a vrsta kreveta u sobi je King size krevet, veličine 180 × 200. Postoji kauč na razvlačenje, klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, mini bar, balkon i besplatno parkiralište.

HRANA I VINO

SPA TRETMANI

SPECIJALNE PONUDE

Spremni za luksuzno iskustvo?

Hotel Square je ovde da se pobrine za sve vaše potrebe, a vaša jedina odgovornost je da se opustite i uživate u trajnim uspomenama.
Rezervišite svoju sobu već danas!